Fatal error: Uncaught ValueError: array_rand(): Argument #1 ($array) cannot be empty in /opt/bitnami/apache/htdocs/public_html/gobierno/ayuda/Captcha.class.php:18 Stack trace: #0 /opt/bitnami/apache/htdocs/public_html/gobierno/ayuda/Captcha.class.php(18): array_rand() #1 /opt/bitnami/apache/htdocs/public_html/gobierno/ayuda/Image.class.php(7): Captcha->setCodigo() #2 /opt/bitnami/apache/htdocs/public_html/gobierno/ayuda/Image.class.php(14): Image::run() #3 {main} thrown in /opt/bitnami/apache/htdocs/public_html/gobierno/ayuda/Captcha.class.php on line 18